V MgO nás čeká Martin Halama a jeho Záblesky intimity

Fotoklub opět pořádá výstavu b Městské galerii. 28.9. v 18:00 proběhne tradičně vernisáž a na výstavu můžete být zvědaví až do 25.10.2020.


Výstava fotografií ZÁBLESKY INTIMITY od autora Martina Halamy je průřezem jeho volnou tvorbou za posledních deset let, kdy se předmětem jeho zájmu stalo lidské tělo. V průběhu těchto let se věnoval několika projektům, které spojuje právě nahé ženské tělo (v jednom případě i nahé tělo mužské). Projekty jako KAPKY INTIMITY nebo BODY PROJEKTIONS byly ke zhlédnutí na výstavách v jeho rodné obci Sobíňov, v Chotěboři, Ždírci nad Doubravou nebo Pardubicích. Můžete zde ale najít i celou řadu dosud nepublikovaných snímků a pokusů, neboť práce na projektech nekončí a přicházejí i nové nápady a inspirace.

Martin Halama začínal s fotografováním před sedmnácti lety a nejprve měl v hledáčku pouze přírodu a volně žijící zvířata. Postupně přešel na fotografování lidí, u kterého již zůstal, a krajinky fotí jen pro pár kalendářů. Z koníčku se stalo jeho druhé zaměstnání, které nakonec svým objemem přerostlo až tak, že se začal věnovat focení na plný úvazek a od ledna 2018 se živí pouze jako fotograf na volné noze. Kromě rodinných portrétů a fotografování svateb se věnuje i reklamní a reportážní fotografii. Jeho současnou tvorbu můžete sledovat na facebookovém profilu photohalama.com.